© 2014 admin

Un altre cop jugador…

Hola,

Ja sóc Prebenjamí Iniciació B i vaig començar l’any com a porter. He estat tres mesos a la porteria durant la primera part de la lliga, però en arribar desembre vaig dir als meus pares que volia tornat a ser jugador. Vam parlar amb el club i aprofitant que dos dels meus companys, en Pau i en Jordi, volien ser porters, hem fet el canvi.

El passat cap de setmana em vaig estrenar de nou com a jugador a Piera. Va ser un partit complicat que vam perdre però hi vàrem aconseguir marcar alguns gols.

 

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>