© 2012 admin

El meu primer partit oficial !!

Avui he jugat el meu primer partit oficial de la lliga Prebenjami Iniciació.

Era contra l’Arenys de Munt.

Abans del partit l’Alex ens ha dit que amb l’equipació i sabates d’esport havíem d’anar a escalfar. Després el Sergi m’ha ajudat a posar-me els patins i hem sortit a escalfar una altra estona amb patins mentre acabava el partit d’abans.

He jugat amb moltes ganes però l’Arenys era millor i al final ens han guanyat les tres parts. Tot i això m’ho he passat d’allò més bé i hem celebrat moltíssim el gol que ha fet la Dana !!

També han vingut a veure’m els iaios i els meus tiets amb el meu cosí, l’Ivan.

La mama i la Nerea eren a Vila-seca jugant la final de la Copa de la Lliga i l’ha guanyat!!

 

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>