El meu nou club, el C.H. Mataró

Com que la Nerea s’havia quedat sense equip femení al Martinenc, els pares van haver de pensar en un canvi de club i per no haver d’anar a dos clubs diferents jo també he canviat.

El meu nou club es diu Club d’Hoquei Mataró i ja m’han deixat una samarreta per jugar el meu primer partit amistós al torneig Jaume Parera.

Com que tinc 5 anys em toca patinar a l’escola, però després de veure’m els entrenadors han decidit que patino prou bé i que per no avorrir-me entrenaré amb el Prebenjami Iniciació B i reforçaré quan faci falta.

Doncs no! Hi ha hagut un altre canvi. Després de veure’m jugar al torneig, l’Alex, l’entrenador del Prebenjami Iniciació B ha parlat amb els meus pares i amb un senyor del club per a que em facin fitxa i pugui competir amb l’equip. Tot i que aquest any jugaré amb l’Iniciació B, l’any vinent continuaré a l’Iniciació B per anar amb els companys de la meva edat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *