El meu nou club, el C.H. Mataró

Com que la Nerea s’havia quedat sense equip femení al Martinenc, els pares van haver de pensar en un canvi de club i per no haver d’anar a dos clubs diferents jo també he canviat.

El meu nou club es diu Club d’Hoquei Mataró i ja m’han deixat una samarreta per jugar el meu primer partit amistós al torneig Jaume Parera.

Com que tinc 5 anys em toca patinar a l’escola, però després de veure’m els entrenadors han decidit que patino prou bé i que per no avorrir-me entrenaré amb el Prebenjami Iniciació B i reforçaré quan faci falta.

Doncs no! Hi ha hagut un altre canvi. Després de veure’m jugar al torneig, l’Alex, l’entrenador del Prebenjami Iniciació B ha parlat amb els meus pares i amb un senyor del club per a que em facin fitxa i pugui competir amb l’equip. Tot i que aquest any jugaré amb l’Iniciació B, l’any vinent continuaré a l’Iniciació B per anar amb els companys de la meva edat.

 

Una resposta per "El meu nou club, el C.H. Mataró"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *