© 2012 admin

El meu primer partit !!

Avui erem al Martinenc perquè l’equip dels nens de la Nerea jugava contra el Barcino. La Nerea porta un temps sense jugar perque s’ha fet mal en un peu i ha anat amb crosses, però vam anar per animar l’equip.

Ja erem a punt de marxar quan al Sergi li han preguntat si volia jugar un partit amb els nens de l’escola ja que els hi faltava un. Molt content he dit que si i el Sergi s’ha posat a buscar-me una equipació.

La Txell m’ha deixat els pantalons i la samarreta amb el número 32.

Hem guanyat el partit i he sortit molt content.

He marcat dos gols tot i encara no haver agafat l’estic mai als entrenos!!!!

[youtube_petit]http://youtu.be/EMptqK6iMws[/youtube_petit]

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>