© 2011 admin

Hola món!!!

Hola,

Em dic Marc i sóc el germà de la Nerea (www.nereadasilva.com).

Les meves primeres passes van ser al pavelló de hoquei del Cerdanyola HC, on la Nerea patinava.

Seguint els passos de la meva germana he començat a patinar per arribar a ser jugador d’Hoquei Patins. L’any passat quan tenia tres anys vaig posar-me els patins per primera vegada, però això era massa difícil i vaig decidir esperar un anyet més.

Ara ja en tinc quatre i encara que no ha acabat la temporada ja començo a posar-me els patins i entrar a pista.

La Nerea ajuda al Harry com entrenador dels petits de l’escola i jo m’apunto a jugar amb ells.

Us deixo un vídeo on estic fent-me un entrenament a mi mateix!! jeje!!

[youtube_petit]http://youtu.be/6NJb0EmqdoI[/youtube_petit]

One Comment

  1. Posted 12 abr. ’12 at 13:47 | #

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Escriure un Comentari

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Pots fer servir aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>